Şirket Ortağı Yabancılar ( Bu İçerik 3197 kez görülmüştür )

Ortağı olduğunuz şirketin ödenmiş sermayesinin 100 Bin TL olması ve %40 hisse sahibi olmanız gerekmektedir. Yeni kurulan şirketlerde ilk 6 ay Türk personel çalıştırma kriteri aranmaz, eski tarihli kurulmuş bir şirket iseniz veya şirket kuruluş tarihinizden 6 ay geçtiyse şirketinizde en az 5 Türk personel çalıştırmanız gerekmektedir.

 

 

 

ERCAN DANIŞMANLIK MüŞTERİLERİNE

AŞAĞIDAKİ HİZMETİ PAKET OLARAK VERİR

 

  • YABANCI PERSONEL İçİN İZİN ALIP ALAMAYACAĞINIZI KONTROL EDER.
  • SİZE EN UYGUN BAŞVURU YÖNTEMİNİ BELİRLER.
  • HAZIRLANMASI GEREKEN DOSYALARI SİZİN ADINIZA HAZIRLAR.
  • İSTENİLEN BİLGİ VE BELGELERİ EKSİKSİZ BİR ŞEKİLDE SİZE BİLDİRİR.
  • ONLİNE BAŞVURUYU SİZİN ADINIZA YAPAR.
  • DOSYANIZI BAKANLIĞA TESLİM EDER.
  • BAKANLIKTAKİ EVRAKLARINIZIN UZMANLARLA BİREBİR GÖRÜŞEREK TAKİBİNİ YAPAR.
  • ÇALIŞMA İZNİNİZ ÇIKTIĞINDA SİZİ BİLGİLENDİR.
  • SGK İŞLEMLERİ İçİN SİZİ YÖNLENDİRİR.
  • UZATMA İŞLEMLERİNDE SİZİ 45 GüN ÖNCEDEN BİLGİLENDİR.
  • İŞTEN ÇIKARTMANIZ GEREKEN PERSONELİNİZİN ÇIKIŞ İŞLEMLERİNİ YAPAR.

 

Zaman ayırıp okuduğunuz iÇIn teşekkür ederiz.

 

Bilgi almak ve işlemler iÇIn arayın...

0 232 445 20 26

 

 

 

 

 

 

 

0 505 294 65 30


Site Ziyaret : 757633 Bugün : 212